Silmälaseja käytetään yleislaseina, lukulaseina, kaukolaseina, työlaseina, harrastuslaseina, suojalaseina tai osana pukeutumista.

Ne voivat olla tarpeelliset käyttäjälleen heräämisestä nukkumaankäyntiin saakka tai vain tietyissä tilanteissa. Mitä enemmän silmälaseja käytetään, sitä tärkeämpää on muistaa, että kun ne ovat laadukkaat, hyvin istuvat, toimivuudeltaan sopivat ja tietysti hyvännäköiset, sitä vähemmän on vaivoja ja hankaluutta niiden käytössä.

Silmälaseilla hoidetaan paitsi näköongelmia, niin myös päänsärkyä, silmien siristelyä, kirvelyä, rasittumista, häikäistymistä, silmien kuivumista ja väsymistä.

Meillä Fenno Optiikassa silmälasien valmistus on suomalaista käsityötä, eikä mitään vaiheita tee robotit liukuhihnalla massatuotantona. Haluamme toimia näin, jotta saat parasta mahdollista laatua lyhyillä toimitusajoilla. Nopeimmillaan saat yksitehosilmälasit jopa ylihuomiseksi!

LINSSIT

Me Fenno Optiikassa olemme saksalaisten Rodenstock-laatulinssien asiantuntijoita.

Silmälasien osto on useiden mielestä hankalaa ja vaikeaa, koska mainoksissa ja ammattilaisten puheissa vilisevät oudot termit aiheuttavat monesti kuluttajassa hämmennystä – etenkin jos on ostamassa ensimmäisiä lasejaan.

Linssivalinnassa sinun kannattaa turvautua meidän ammattilaisten apuun, jotta löydät omaan käyttötarkoitukseesi sopivimman linssityypin.
Uusimpia Rodenstock B.I.G. EXACT – linssejä eli biometrisesti älykkäitä linssejä varten silmäsi mitataan DNEye-scannerilla. Linssivalmistuksessa käytetään tekoälyä ja kun viemme henkilökohtaiset silmien ominaisuudet linsseihin, niin sinä saat entistä parempaa hämäränäkemistä, värit toistuvat kirkkaammin ja kontrastinäkösi paranee.

Rodenstock B.I.G. EXACT – linssejä saa yksi- ja monitehoisina, ergonomisina lähityölaseina, sekä urheiluun soveltuvina sporttilinsseinä.

DNEYE

Sormenjäljet ovat yksilölliset ja väärentämättömät. Myös silmän sormenjäljet ovat ainutlaatuiset. Silmän sormenjälkien mittaamiseen ja tallentamiseen saksalaiset  huippuinsinöörit Rodenstockilla ovat kehittäneet DNEye skannerin.  Nimensä mukaisesti se skannaa silmät ja tekee uskomattoman paljon  mittauksia muutamassa minuutissa. Tällainen tutkimus on mahdollista vain Fenno Optikollasi eli meillä NäköDuossa.

Skanneri mittaa silmän taittovoiman 100 000 eri kohdasta ja linssit räätälöidään juuri vastaavilla voimakkuuksilla. Kun skannerimittaustiedot yhdistetään optikon tekemään tutkimukseen, on käytössä ainutlaatuinen kokonaisuus  näöntutkimustietoa. Skannerin mitta-arvoilla tilatuissa linsseissä on lukuisia lisäominaisuuksia, joita markkinoiden edullisemmissa linsseissä ei kerta kaikkiaan ole. Silmälaseillasi näet niin tarkasti ja mukavasti, että hämmästyt tulosta.

Kun silmät on mitattu DNEye skannerilla, Fenno optikkosi on tehnyt lasimäärityksen ja linssien mitoituskuva on otettu ImpressionIST 3D mitoituslaitteella, saat markkinoiden parhaat silmälasit. Kaikki tieto siirretään eri vaiheiden välillä automaattisesti. Lasimääräyksen tukena on tutkimustulokset sekä Fenno optikkosi tieto ja kokemus eri linssivaihtoehtojen toimivuudesta eri näkötilanteissa.

KEHYKSET

Me NäköDuossa haluamme palvella sinua kehysvalinnassa parhaalla mahdollisella ammattitaidolla, jolloin löydämme tyyliisi ja persoonaasi sopivan ja kasvoillesi hyvin istuvan kehyksen.

Haluatko uuden ilmeen, rohkeaa räväkkyyttä, huomaamattomimmat mahdolliset vai klassista kauneutta? Tule niin valitaan yhdessä sinulle parhaiten sopivat!

Mallistoomme kuuluu laaja valikoima laadukkaita, klassisia, muodikkaita, persoonallisia, vähän erikoisempia ja sporttisiakin kehyksiä. Koska valitsemme mallistomme itse, haluamme tarjota myös keskivertokokoihin verrattuna kapeampia ja leveämpiä vaihtoehtoja, sekä erikoisempia nenänleveyksiä. Meiltä löytyy paljon nikkelittömiä Titan-materiaalista valmistettuja, kevyitä ja kestäviä kehyksiä ja myös laaja mallisto lasten ja nuorten kehyksiä.

Tervetuloa palveltavaksi!