Silmien suojaaminen haitalliselta auringonvalolta on tärkeää!

Silmät tarvitsevat suojaa auringon UV-säteilyltä, liialta valolta, häikäistymiseltä ja heijasteilta. Erityisesti lasten silmien suojaaminen ja kaihileikattujen silmien suojaaminen aurinkolaseilla kannattaa silmälääkärien suosituksen mukaisesti hoitaa kunnollisilla aurinkolaseilla.

Hyvissä aurinkolaseissa on optisesti tarkat linssit ja kestävät kehykset ja ne istuvat kasvoilla hyvin. Muotoilusta riippuen ne voivat suojata myös viimalta ja vierasesineiltä. Ja ovathan ne myös ulkonäköasia!
Nykyisin useimmilla silmälasikäyttäjillä on erikseen omilla voimakkuuksilla valmistetut aurinkolasit, niitä meillä on laaja valikoima ympäri vuoden. Ne ovat erittäin kätevät ja käytännölliset urheillessa, autolla ajettaessa ja kaupunkilomilla – puhumattakaan kesänautinnoista kirjaa lukien laiturin nokassa tai uima-altaalla.

Aurinkolasivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin: sporttista, veneilyyn ja liikenteeseen sopivia, katulaseja ja huippubrandejä Euroopasta. Ja myös urheilulaseja niin golfiin, hiihtoon, pyöräilyyn kuin juoksuunkin. Meiltä löydät myös laajan malliston silmälasien päällä käytettäviä covereita ja clipsejä.