NäköDuo on nykyisin optikkotrio, optikkoina Marjaana Laamanen, Terhi Pöyry ja Sari Valta.

Olemme kaikki pitkän linjan ammattilaisia ja meillä on piilolasien sovitusoikeus, olemme suorittaneet työterveyshuollon asiantuntijakoulutuksen ja meillä on myös diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus.

Tutkimme näkösi ja silmiesi hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti alan uusimmalla tekniikalla. Esittelemme linssivaihtoehdot, kehykset, piilolasit, aurinkolasit ja oheistuotteet pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.
Tärkeintä on että näkeminen on sinulle helppoa ja ilmeesi piristyy oikealla kehysvalinnalla.

Teemme liikkeessämme näöntarkastukset, piilolasisovitukset, työnäkötutkimukset, silmänpaineen mittaukset, värinäön ja kontrastinäön tutkimukset.

Tiimiämme täydentää optinen myyjä Benita Wahlroos, jolla on hyvin pitkä kokemus asiakaspalvelusta.

Kuvassa vasemmalta Marjaana, Sari, Terhi ja Benita

Liikkeessämme sinua palvelevat myös silmälääkärit Kati Ranta ja Leena Kurvinen.

Iän myötä monien silmäsairauksien riski kasvaa, mutta joskus voi tulla yllättäviä vaivoja nuorempanakin. Kaikki silmäsairaudet eivät alkuun edes oireile millään lailla, joten silmien koko terveydentila kannattaa tutkituttaa aika ajoin erikoissilmälääkärin toimesta.

Mikäli silmiäsi on leikattu tai sinulla on todettu jokin silmäsairaus, tapahtuu silmälasien uusinta yleensä aina silmälääkärin kautta.

Huomioithan, että meillä on silmälääkärin vastaanotolla sellainen käytäntö, että tullessasi vastaanotolle Sinut useimmiten tutkii liikkeessämme sekä optikko että silmälääkäri. Ainoastaan loma-ajat tekevät tähän poikkeuksia. Kokonaiskustannus käynnistä on joka tapauksessa aina sama. 

Optikko tekee Sinulle ensin lääkärin pyynnöstä näöntarkastuksen, jonka jälkeen silmiisi laitetaan tippoja, joiden vaikutusta odotetaan hetki istahtaen. Silmälääkäri tekee seuraavaksi kokonaisvaltaisen silmien terveydentilan tutkimuksen . Kokonaistutkimusaika on noin 45-60 min.  Kelan suorakorvausmenettelyn vuoksi pyydämme, että otat Kelakortin mukaan tullessasi vastaanotolle.

Tutkimuksen jälkeen et voi heti ajaa autolla ja koska mustuaiset on laajennettu, on kirkkaana päivänä tarpeellista käyttää ulkona aurinkolaseja.